Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Om Mitzi Frändevi

Mitzi Frändevi Fastighetsmäklare

Jag har varit Registrerad Fastighetsmäklare sedan 2006 och drivit min egen verksamhet sedan april 2008.

Min affärsidé är att ge mina kunder maximalt med tid och uppmärksamhet. Jag lägger med andra ord fokus på rätt saker för att kunderna ska få en så bra upplevelse och resultat av affären som möjligt, dvs - Kvalitet istället för Kvantitet.

Med att ge mina kunder tid innebär det att jag inte har fler kunder än att jag kan ha full fokus genom hela affären på just din affär.

Mitzi Frändevi Fastighetsmäklare är den personliga mäklare som man kan sakna i branschen, där kvalitet präglas in i minsta detalj; allt från mötet med kunden till det material som levereras. Inga visningsvärdar utan jag som mäklare håller i varje pusselbit allt från start till avslut.

Som kund visas ditt objekt på alla de forum som är synbara för de som söker bostad; Hemnet, Hitta Hem, Blocket Bostad, vår hemsida och sociala medier. Du väljer själv var du vill synas med din bostad.

Att sälja sin bostad är förenat med förändring, som påverkar alla inblandade både ekonomiskt och känslomässigt. Då behövs det en mäklare som kan inge förtroende och trygghet hos kunden.

Ledorden är empati och förståelse för människor i olika livsskeden. Detta leder till förtroende. Förtroende och trygghet är viktigt för många när de ska ta stora beslut.

Det är detta som kännetecknar en personlig och engagerad mäklare.

Välkomna!