Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Gyllins Trädgård

Vimmerbyvägen 4, Malmö
Pris: 1 950 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 4 033 kr/mån Varmvatten debiteras separat. Hushållsel debiteras separat. Både vatten och hushållsel debiteras på avgiftsavin separat och avläses efter förbrukning. Se driftskostnader.
Boarea: 76 m²
Rum: 3 st
Våning: 2.00 av 4
Pris/m²: 25 658 kr
Hiss: Ja
Energiprestanda: 64 kWh/m²/år
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Typ: Flerfamiljhus
Visa planlösning

3a - Gyllins Trädgård

Välplanerad och genomgående 3:a om ca 76 ljusa kvm, på bästa läge i gröna, sköna Gyllins Trädgård! Balkong med vikdörrar i söderläge.

Välplanerad och genomgående 3:a om ca 76 ljusa kvm, på bästa läge i gröna, sköna Gyllins Trädgård! Balkong med vikdörrar i söderläge. Belägen på vån 2 av 4.

Gyllins Trädgård ligger i gröna Husie med närhet till rekreationsområde, dagis, skolor och kommunikationer. Fina lekplatser i området finns för de minsta.
Området är designat som en stor trädgård med mysiga grönområden och sittplatser. Här är det lätt att trivas.

Välkommen till Vimmerbyvägen 4!

Dokument

Porträtt av Mitzi Frändevi
Mitzi Frändevi
Reg Fastighetsmäklare

T: 0708151900
M: mitzi@mitzimaklare.se
Visa planlösning

Interiör

Hall: Innanför säkerhetsdörren stiger vi in i en möblerbar hall med gott om plats för avhängning och förvaring i en stor inbyggd garderob med skjutdörrar och smarta förvaringslösningar. Väggarna är vita och släta och på golvet ligger ekparkett vilken följer med in i övriga rum och skapar ett skönt flöde och en härlig enhetlighet.

Sovrum 1: Stort och rymligt sovrum som med gott mått rymmer både dubbelsängen och plats för ytterligare möblemang. Här finns det även inbyggda garderober längs ena väggen. Väggarna är ljusa och på golvet ligger samma välhållna ekparkett som återfinns i resten av bostaden.

Sovrum 2: Mindre rum med släta vita väggar och parkettgolv.

Badrum: Stilrent badrum med gott om svängrum. På golvet ligger mörkgrått klinker och väggarna har kakel i vitt. I badrummet finns tvättmaskin och torktumlare. Utrustningen består av dusch med invikbara väggar, handdukstork, wc-stol, handfat med stort överskåp, underskåp.

Kök: Stort och rymligt kök i öppen planlösning mot matrum och vardagsrum. Matplatsen rymmer med gott mått plats för 8-10 personer. Inredningen från Vedum är vit. Utrustningen består av spishäll, varmluftsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin, hel kyl och hel frys (samtliga från Siemens).

Vardagsrum: Väl tilltaget och lättmöblerat sällskapsrum. Stora fönsterpartier ger ett fantastiskt ljusinsläpp och förstärker rymden i rummet ytterligare. Här finner vi utgången till en stor balkong med underbar utsikt över omgivningarna. Här har säljaren installerat glas som är vikbara så det är bara att välja om man önskar inglasning eller öppet.

Sammantaget ett nytt och fräscht boende med härliga kvaliteter utan några renoveringsbehov. Vackra gårdar, låg månadsavgift, bra förening och närhet till fantastiska naturupplevelser får man på köpet.

Varmt välkomna!

Byggnad

Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Byggår: 2014
Uppvärmning: Fjärrvärme
Bredband: Bredband. Fiberoptik via Telia. Ingår TV samt ip-telefoni. 208:-/mån är en obligatorisk avgift som tillkommer på grundavgiften.

Förening

Namn: Brf Trädgårdsmästeriet
Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Trädgårdsmästeriet i Malmö är en äkta förening med organisationsnummer 769623-9370. Föreningen bildades med ändamålet att främja medlemmarnas ekonomiska intresse, genom att i föreningens hus upplåta lägenheter till nyttjande utan ti
Ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen sköts av PEAB Bostad AB. Tfn 040-357500.
Uppgifterna är tagna från föreningen och spekulanter uppmanas att själv kontakta föreningen eller förvaltningen för att kontrollera de uppgifter som är av betydelse för köpet.
Ingen a

Övriga byggnader

Det finns cykelförråd och vindsförråd.

Driftskostnad

Driftskostnad beräknad på 2 personer i hushållet.

Uppvärming: 250 kr/år
El: 450 kr/år
Försäkring: 200 kr/år
Övrigt: 208 kr/år
Totalt: 1 108 kr/år
Kommentar: Hushållsel, vatten är beroende på egen förbrukning.
Försäkring: Bostadsrättstllägget ingår i avgiften - betalas av föreningen.

Övrigt

Gyllins Trädgård
Gyllins trädgård är ett område med närhet till både naturen och stan. Området ingår i stadsdelen Husie som kallas "den gröna stadsdelen". Mitt i naturen med allt välplanerat och lättillgängligt. Här bor man lugnt och tryggt i ett barnvänligt område, granne med naturparken, men samtidigt med all upptänklig service man kan önska sig på bekvämt avstånd.

Fin aktivitets-lekplats i området för de minsta. och närheten till Bulltoftaparken med Bulltofta rekreationsområde är härligt. Där finns löp- och promenadstråk, utegym, innegym, minigolf och mycket annat.

Det finns flera dagis och förskolor och en skola (Bäckagårdsskolan, åk 0-9). Goda kommunikationsmöjligheter och golfbana i närområdet. Toftanäs handelsplats ligger tvärs över Sallerupsvägen. I närområdet finns buss nummer 142, 170 och yttre ringvägen ligger inom 2 minuter.